Deze website maakt gebruik van cookies om je een geweldige gebruikerservaring te bieden. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.
Wij zijn 's werelds grootste secundaire platform voor live event tickets. Alle tickets zijn volledig beschermd door onze garantie. Prijzen worden vastgesteld door verkopers en kunnen hoger of lager zijn de oorspronkelijke verkoopprijs.
Volgende evenement in

Hardwell Tickets

Robbert van de Corput, of DJ Hardwell (zijn gekozen artiestennaam), klom al snel naar de top in de lijst van internationale producers en dj's in de EDM-ruimte. De best gerangschikte DJ in twee opeenvolgende jaren volgens DJ Mag, bewees Hardwell een sensatie te zijn, waar hij ook gaat en geeft fans een magische live-ervaring met zijn fenomenale consolevaardigheden en monumentale mixen. De “I AM HARDWELL – UNITED WE ARE” tournee heeft nu al meer dan 20 landen in de wereld aangedaan en blijft nieuwe records in de sector neerzetten. Vind de Hardwell kaarten voor het optreden dat je zoekt op viagogo, 's werelds grootste bron van live entertainment tickets. viagogo biedt gemak, keuze en veiligheid, dus je kunt je tickets voor de I AM HARDWELL – UNITED WE ARE tournee kopen in de taal en valuta van je keuze met 100% gemoedsrust!

tickets Vandaag in de uitverkoop

Nog 7 Hardwell fans bekijken tickets voor dit event

In 23 Dagen
Hardwell & Metropole Orkest Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland