Deze website maakt gebruik van cookies om je een geweldige gebruikerservaring te bieden. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Cookiespolicy

Wat zijn cookies en hoe gebruiken we ze

Zoals de meeste websites die u bezoekt, gebruikt onze website cookies en andere vergelijkbare technologieën om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze website. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden bij het browsen op onze website (zoals het opslaan en beheren van gebruikersvoorkeuren) en om de services die we u bieden te verbeteren. Onze website maakt ook gebruik van cookies om gerichte advertenties te leveren, functies van de website in te schakelen en analytische gegevens en gebruikersgegevens te verzamelen. Door onze website te gebruiken (via elk apparaat) stemt u ermee in dat dit cookiebeleid, samen met onze Privacyverklaring en onze Algemene voorwaarden, van toepassing is op uw gebruik.

Cookies en gerelateerde technologieën

Cookies zijn tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die naar uw apparaat worden gedownload wanneer u een website bezoekt. Cookies worden vervolgens bij elk volgend bezoek teruggestuurd naar de oorspronkelijke website of naar een andere website die de cookie herkent. Cookies zijn handig omdat ze een website in staat stellen om het apparaat van een gebruiker te herkennen en om uw acties en voorkeuren (zoals inloggegevens, taal, lettergrootte en andere weergavevoorkeuren) gedurende een bepaalde periode te onthouden.

Web beacons (ook wel internet tags, pixel tags en clear GIFs genoemd) is een vergelijkbare technologie die doorgaans transparante grafische afbeeldingen gebruikt die op een site zijn geplaatst om informatie over een gebruiker te verzamelen. Web beacons worden gebruikt in combinatie met cookies om de acties van bezoekers op websites te meten. We maken gebruik van zowel cookies als web beacons wanneer u onze website bezoekt, en verwijzen in dit hele beleid ook naar web beacons technologieën wanneer we spreken over “cookies”.

Eerste en Derde Partij Cookies

Cookies kunnen ‘eerste partij’ of ‘derde partij’ zijn, afhankelijk van de website of het domein die de cookie plaatst. Op onze website zijn eerste partij cookies, cookies die door viagogo worden geplaatst en de informatie wordt verzameld en gebruikt door viagogo, in overeenstemming met onze Privacyverklaring. Cookies van derden zijn cookies die zijn vastgesteld door een ander bedrijf dan viagogo en de verzamelde informatie wordt beheerd door dat andere bedrijf. Raadpleeg de gedeelten ”analytische cookies” en “advertentie cookies” hieronder voor meer informatie over cookies van derden die door viagogo worden gebruikt.

We gebruiken cookies die alleen op uw apparaat blijven staan zolang u uw browser actief houdt (sessie) en cookies die voor een langere periode op uw apparaat blijven (permanente). U bent vrij om deze technologieën te blokkeren, te verwijderen of uit te schakelen als uw apparaat dit toestaat, maar houd er rekening mee dat als u dit doet, een deel van de functionaliteit van onze website verloren gaat. U kunt uw cookies en uw cookievoorkeuren beheren in uw browser- of apparaatinstellingen.

We vertrouwen op uw toestemming om eerste en derde partij cookies te gebruiken (behalve “strikt noodzakelijke cookies”, zoals hieronder beschreven). U kunt op elk moment cookies weigeren door tijdens het invoeren van een website uw instellingen te wijziging of de cookieinstellingen in uw browser te wijzigen.

U vindt meer informatie over cookies, waaronder hoe u kunt zien welke cookies op uw apparaat zijn ingesteld en hoe u ze kunt beheren en verwijderen op www.aboutcookies.org en www.youronlinechoices.eu

Typen cookies die op deze site worden gebruikt

Er zijn verschillende typen cookies en deze verschillende typen cookies dienen voor verschillende doelen voor viagogo en de derde partijen die cookies op onze site plaatsen. Hoewel deze cookies voornamelijk op dezelfde manier werken, zijn er enkele verschillen, we hebben hieronder de vier categorieën cookies die we op onze site gebruiken uiteengezet.

• Strikt noodzakelijke cookies.Dit zijn cookies die vereist zijn voor de werking van de website. Het zijn bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen op beveiligde gedeelten van onze website, artikelen kunt toevoegen aan uw winkelmand of betalingen kunt doen via onze website. Deze cookies bieden essentiële websitefunctionaliteit en zonder deze zou u onze website en services niet kunnen gebruiken. We hebben uw toestemming niet nodig om deze cookies te plaatsen.

• Functionaliteitscookies.Deze worden gebruikt om u te herkennen en de keuzes die u maakt wanneer u terugkeert naar onze website. Dit stelt ons in staat onze inhoud voor u te verbeteren en te personaliseren, u bij naam te begroeten en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio en uw inloginformatie). Wanneer u voor het eerst onze website bezoekt, vragen wij om uw toestemming om de functionaliteitscookies op uw apparaat te plaatsen.

• Analytische/ prestatiecookies.Deze cookies stellen ons in staat om het aantal bezoekers te herkennen en te tellen en te zien hoe bezoekers zich verplaatsen op onze website wanneer ze deze gebruiken, inclusief items waarop is geklikt en de individuele pagina’s die zijn bekeken. Dit helpt ons om de manier waarop onze website werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Deze cookies kunnen worden verstrekt door onze externe analyseprovider, Google Analytics, maar alle verzamelde informatie wordt alleen door viagogo gebruikt voor doeleinden die verband houden met het verbeteren van onze website. Wanneer u voor het eerst onze website bezoekt, vragen we om uw toestemming om analytische/ prestatiecookies op uw apparaat te plaatsen.

• Advertentiecookies.We staan derde partijen zoals Google en Doubleclick by Google toe om cookies op uw apparaat te plaatsen om u online advertenties te laten zien op andere (niet-viagogo) websites die u bezoekt. Deze externe partijen verzamelen informatie over u (zoals pagina’s die u heeft bekeken en evenementen waarin u mogelijk in geïnteresseerd bent) om relevante advertenties voor u te selecteren en te weergeven. De informatie die door deze advertentiecookies wordt verzameld, wordt beheerd door de relevante derde partij en wordt niet aan viagogo verstrekt (behalve als onderdeel van statistische informatie die we ontvangen).

• Meer informatie over het gebruik van cookies door Google’ en Doubleclick’ voor het weergeven van advertentie-inhoud is hier te vinden op de website van Google’, en om u af te melden voor het gebruik van cookies door Google’ en Doubleclick’, kunt u hier klikken om uw Google-advertentie-instellingen te beheren.

Andere externe advertentiecookies worden geplaatst door Awin.com en, bij gebruik van de Braziliaanse versie van onze website, Awin.com’’s gelieerde onderneming Zanox.br (verdere informatie over het gebruik van cookies door Awin.com ’ is hier) te vinden in sectie 2.3). Als u de Japanse taalversies van onze website gebruikt, worden er aanvullende cookies geplaatst door A8.net.

Wanneer u voor het eerst onze website bezoekt, vragen we om uw toestemming on advertentiecookies op uw apparaat te plaatsen. U kunt hiermeer informatie vinden over de individuele cookies die we gebruiken, de doeleinden waarvoor we ze gebruiken en de duur van de cookies.

Hoe u cookies kunt beheren en verwijderen

Wanneer u onze website voor het eerst gebruikt, ziet u een cookies “pop up” melding. Door onze website te gebruiken na het accepteren van de cookies, of door onze website te bezoeken nadat u dit bericht heeft ontvangen, gaat u ermee akkoord dat we cookies op uw apparaat plaatsen in overeenstemming met de voorwaarden van dit Cookiebeleid.

De meeste webbrowsers accepteren cookies, maar u kunt meestal de instellingen van de webbrowser wijzigen om nieuwe cookies te weigeren, bestaande cookies uit te schakelen of u te laten weten wanneer nieuwe cookies naar uw apparaat worden verzonden. Als u niet instemt met ons gebruik van een van de hierboven genoemde cookies, schakel deze dan uit volgens de onderstaande instructies, zodat cookies van onze website niet op uw apparaat kunnen worden geplaatst.

Volg hiervoor de instructies van uw browser (meestal te vinden in de menubalk onder “Help”, “Extra” of “Bewerken”). U kunt ook naar www.aboutcookies.org gaan voor meer informatie over het wijzigen van cookie-instellingen in verschillende browsers (bijvoorbeeld Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer en Safari). Houd er echter rekening mee dat, als u cookies weigert of uitschakelt, sommige functies van de website mogelijk verloren zullen gaan.

Voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden voor advertentiecookies, kunt u de links in het gedeelte ‘‘Advertentiecookies’’ hierboven volgen naar de websites van derden of u kunt de Network Advertising Initiative’s opt-out pagina bezoeken die een online tool voor u biedt om cookies van derden te verwijderen die door leden van het Network Advertising Initiative’ zijn geplaatst vanaf uw apparaten. Voor analysecookies die worden aangeboden door Google Analytics, kunt u de Google Analytics opt-out browser add-on installeren zodat uw browser geen informatie naar Google Analytics kan verzenden.

Als u een cookie of categorie van cookies uitschakelt, wordt de cookie niet automatisch van uw apparaat verwijderd; u dient dit zelf te doen vanuit uw browser.

Wijzigingen in ons gebruik van cookies

Eventuele wijzigingen in ons gebruik van cookies voor deze websites worden hier geplaatst en, indien nodig, zal op onze webpagina’s de weg worden gewezen naar de eventuele wijzigingen.

Contactgegevens

Als u vragen heeft met betrekking tot deze kennisgeving of ons gebruik van cookies, neem dan contact op met VGL Support Services Ireland Limited via privacyrequest@orders.viagogo.com.

Tabel met cookies

Click here for a list of cookies.