Roger Waters Tickets

Roger Waters is niet alleen de medeoprichter en bassist van een van de meest legendarische rockbanden in de muziekgeschiedenis, maar ook een zeer succesvol soloartiest. Als hoofdtekstschrijver en -componist van Pink Floyd, werd Waters bekend om zijn bijzondere bijdrage aan het derde best verkochte album aller tijden, The Dark Side Of The Moon. Nadat hij de groep verliet in 1984, bewandelde Waters zijn eigen weg in de muziekindustrie met het debuutalbum The Pros and Cons of Hitchhiking, waarop gitaarpartijen van Eric Clapton staan. Zijn eerste grote erkenning als soloartiest kwam toen hij in 1992 zijn album Amused to Death uitbracht en sindsdien heeft hij een reeks wereldtournees op zijn naam staan, waaronder een driejarige tour in 1999. Tussen september 2010 en juli 2012 trad Waters op tijdens de razendsnel uitverkochte wereldtour om te vieren dat Pink Floyd 30 jaar geleden voor het eerst hun dubbelalbum The Wall op het podium speelde. Selecteer een datum naar keuze om te zien welke kaarten beschikbaar zijn of bekijk de Roger Waterstour op de map om een evenement bij u in de buurt te vinden. U kunt ook uw vrije tickets voor Roger Waters op viagogo verkopen, het aanbieden van tickets is gratis. Alle tickets voor Roger Waters vallen onder de viagogogarantie! Wacht niet langer - koop nu tickets voor Roger Waters!

tickets Vandaag in de uitverkoop

Nog 5.333 Roger Waters fans bekijken tickets voor dit event

Zoek op locatie

Amsterdam, Nederland Ziggo Dome Roger Waters Goedkoopst in Amsterdam! Dit event heeft de goedkoopste Roger Waters tickets in Amsterdam op onze site.
Amsterdam, Nederland Ziggo Dome Roger Waters
Amsterdam, Nederland Ziggo Dome Roger Waters Bijna uitverkocht - nog maar een paar tickets over
Montreal, Canada Bell Centre Roger Waters Bijna uitverkocht - nog maar een paar tickets over Goedkoopst in Montreal! Dit event heeft de goedkoopste Roger Waters tickets in Montreal op onze site.
In2dagen
Montreal, Canada Bell Centre Roger Waters: US + Them - Sièges Platine Bijna uitverkocht - nog maar een paar tickets over
In5dagen
Winnipeg, Canada Bell MTS Place (Formerly MTS Centre) Roger Waters
In7dagen
Edmonton, Canada Rogers Place Roger Waters Goedkoopst in Edmonton! Dit event heeft de goedkoopste Roger Waters tickets in Edmonton op onze site.
In8dagen
Edmonton, Canada Rogers Place Roger Waters Bijna uitverkocht - nog maar een paar tickets over
In11dagen
Vancouver, Canada Rogers Arena Roger Waters Bijna uitverkocht - nog maar een paar tickets over Goedkoopst in Vancouver! Dit event heeft de goedkoopste Roger Waters tickets in Vancouver op onze site.
In12dagen
Vancouver, Canada Rogers Arena Roger Waters
Auckland, Nieuw Zeeland Spark Arena Roger Waters Goedkoopst in Auckland! Dit event heeft de goedkoopste Roger Waters tickets in Auckland op onze site.
Auckland, Nieuw Zeeland Spark Arena Roger Waters Bijna uitverkocht - nog maar een paar tickets over
Dunedin, Nieuw Zeeland Forsyth Barr Stadium Roger Waters
Sydney, Australië Qudos Bank Arena (Formerly Allphones Arena) Roger Waters
Brisbane, Australië Brisbane Entertainment Centre Roger Waters
Meer resultaten
53 meer
Landinstellingen
  • Land: Nederland
  • Taal: Nederlands
  • Valuta: € Euro
Copyright © viagogo AG 2017 Bedrijfsgegevens
Bij het gebruiken van deze website accepteer je automatisch de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid
- : web03 : -